Νέα ακύρωση αναγκαστικής κατάσχεσης 450.000 ευρώ από στεγαστικό δάνειο σε ελβετικό φράγκο – διάσωση σπιτιού δανειολήπτη από πλειστηριασμό fund

Με μία ακόμη απόφαση του δικηγορικού  γραφείου  Αλέξη Αλεξόπουλου και συνεργατών,  την   υπ’αριθ. 433/2021 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας  ,  ακυρώθηκε αναγκαστική κατάσχεση για ποσόν  450.000 ευρώ από στεγαστικό   δάνειο     σε ελβετικά φράγκα , και ματαιώθηκε  σε πρώτο βαθμό   ο πλειστηριασμός , που  επισπευδόταν από τραπεζικό  fund  για   την 19-01-2022.

Η απόφαση παγιώνει την σχετική Νομολογία σε σχέση   με το απαράδεκτο των προσβαλλόμενων κατασχέσεων λόγω μετάπτωσης της παροχής σε απροσδιόριστη, στην οποία έχει συμβάλλει αποφασιστικά  το γραφείο μας, με απανωτές δικαστικές αποφάσεις τόσο στο Πρωτοδικείο της Αθήνας αλλά και της Θεσσαλονίκης.

Παραμένουμε ταγμένοι στον αγώνα μας ενάντια στην αυθαιρεσία των ξένων funds και των εγχώριων εντολοδόχων τους ,και καλούμε για μια ακόμη φορά τους δανειολήπτες να μην αδρανούν: κινηθείτε άμεσα όταν δέχεστε οποιαδήποτε επιθετική ενέργεια από Τράπεζα, προσφύγετε σε ειδικευμένους και ευσυνείδητους επαγγελματίες για να προασπίσετε τα συμφέροντά σας. Ο δικηγόρος σας σε αυτή την μάχη θα είναι ο μόνος σας σύμμαχος.

Για να δείτε το ανωνυμοποιημένο πλήρες κείμενο της απόφασης πατήστε εδώ :433-2021.